• 30 jaar ervaring
 • Maatwerk
 • Eerlijk en deskundig advies
 • No-nonsense aanpak
 • Korte lijnen
 • Binnen 1 dag mogelijk

Bouwtechnische keuring in Harlingen

Een bouwkundige keuring in Harlingen biedt zekerheid

Wilt u een huis kopen in Harlingen? Het is daarbij fijn om zeker te zijn van de kwaliteit door een bouwkundige keuring te laten uitvoeren door Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau. Met een bouwtechnische keuring heeft u meer zekerheid dat u uw geld investeert in iets dat ook echt de moeite waard is. Ontelbare keren zien we dat mensen worden bedrogen door verkeerde informatie of omdat ze geen bouwtechnische keuring hebben laten uitvoeren. Er gaat veel geld verloren aan de reparatie en het onderhoud van een huis dat niet meer te redden is. Voorkom de ellende en laat een bouwtechnische keuring in Harlingen uitvoeren door Nuwolt voor uw woning, appartement, loods, chalet, bungalow, betonwerk of boerderij. We helpen u graag verder bij vragen of wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies.

Bouwkundige keuring van uw fundering

Vermoedt u dat uw woning verzakt? Hoe ouder de woning, hoe groter de kans dat u een scheur ontdekt. Als u last krijgt van bijvoorbeeld vastzittende deuren of kieren, bestaat het risico dat u met een verzakking van uw woning te maken heeft. De verzakking van de woning is het gevolg van funderingsproblemen. Deze zijn te herkennen aan scheve vloeren, vervormde deuren en ramen, hoogteverschillen tussen woning en trottoir en grote scheuren in de muren. Met een bouwkundige keuring van uw fundering kunnen de problemen worden gesignaleerd en opgenomen in een bouwrapport. Zo biedt een bouwkundige keuring in Harlingen een groot voordeel, omdat u tijdens de onderhandelingen altijd het rapport heeft om op terug te vallen. Meer weten over een bouwkundige keuring in Harlingen? Neem contact met ons op.

De diverse diensten van Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau

U kunt Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau inschakelen voor een breed scala aan diensten op het gebied van bouwkundig advies en uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan vragen over een aankoopkeuring, bouwaanvraag of bouwtechnische keuring in Harlingen. Daarnaast voeren wij ook een kruipruimte inspectie, een visuele asbestkeuring of een bouwkundige keuring van uw fundering uit. Bovendien bekijken we of er een eventuele verzakking van de woning is. Gaat u met Nuwolt in zee, dan kunt u de volgende voordelen verwachten:

 • 30 jaar ervaring
 • Maatwerk
 • Eerlijk en deskundig advies
 • No-nonsense aanpak
 • Korte lijnen
 • Binnen 1 dag mogelijk

Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau

Een bouwkundige keuring in Harlingen? Neem contact op.

Wees zeker van uw aankoop en investeer in een huis dat uw geld en tijd echt waard is. Met een bouwtechnische keuring in Harlingen door Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau bent u de verkoper altijd een stap voor. Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0620719023 of door een e-mail te sturen naar info@nuwoltba.nl. U kunt ook het contactformulier op de site invullen.

Projecten