• 30 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Eerlijk en deskundig advies
  • No-nonsense aanpak
  • Korte lijnen
  • Binnen 1 dag mogelijk

Over Nuwolt BA

Even voorstellen

Mijn naam is Wietze Nuwolt en na mijn bouwkundige opleiding heb ik meer als twintig jaar voor diverse grote aannemers gewerkt. Na deze ervaringen is  voor mij de tijd aangebroken om soortgelijke werkzaamheden als zelfstandige uit te voeren. Vandaar mijn start als Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt. Bouwen of het kopen van een woning en /of bedrijfspand is een kostbaar proces en voor veel mensen zelfs éénmalig. Om ervoor te zorgen dat u uw geld niet in onnodige zaken ziet verdwijnen of om problemen te voorkomen, kunt u een beroep doen op mijn kennis en ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat een goede adviseur zich meer dan terug kan verdienen

Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau
Nuwolt BA
Nuwolt BA
Nuwolt Ba
Nuwolt Ba