• 30 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Eerlijk en deskundig advies
  • No-nonsense aanpak
  • Korte lijnen
  • Binnen 1 dag mogelijk

Calculatiewerkzaamheden

Elementenbegroting
Het snelst en toch adequaat begroot Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt voor u op elementprijzen. De elementenbegroting baseren wij op de prijsopbouw van al in de praktijk voltooide projecten. Dit is mogelijk zowel in de VO als DO fase.

Uittrekstaten
Het uittrekken van (alle) onderdelen van een project kunnen wij heel goed voor u verzorgen. Met de uittrekstaten kunt u zelf een goede begroting maken.

Directiebegroting
Op basis van het definitief ontwerp of de bestekstukken is nog een laatste toets mogelijk vóór de aanbesteding. Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt maakt een marktconforme begroting waarmee u de inschrijfbegroting van de aannemer kunt vergelijken. Afhankelijk van het budget is een meer globale toets mogelijk.

Inschrijfbegroting
Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt verzorgt voor aannemers de hele inschrijfbegroting, eventueel inclusief het aanvragen en vergelijken van onderaannemersoffertes en het maken van de bouwplaatskosten-begroting.

Beoordeling begroting/ offertes
Als een opdrachtgever slechts één aannemer uitnodigt, moet hij kunnen vertrouwen op reële prijzen. Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt is onafhankelijk en beoordeelt de aannemersbegroting op marktconformiteit.

Offertespiegels maken
Het vergelijken van de diverse offertes is een zeer nauwkeurige bezigheid. Het is niet altijd eenvoudig om de offerte gelijkwaardig te krijgen. Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt heeft hierin veel ervaring en kan u hierbij absoluut van dienst zijn.

Projecten