• 30 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Eerlijk en deskundig advies
  • No-nonsense aanpak
  • Korte lijnen
  • Binnen 1 dag mogelijk

Bouwbegeleiding

Wanneer heb je bouwbegeleiding nodig?

Stel u hebt een kavel gekocht en laat daar een huis op bouwen of u verbouwt uw woning. Dat is een kostbaar en ingewikkeld proces. U moet grote beslissingen maken en loopt tegen onvoorziene kosten aan. Om dit in goede banen te leiden en ruis te voorkomen tussen u en de aannemer, kunt u er voor kiezen om een bouwbegeleider in de arm te nemen. Hij fungeert als tussenpersoon tussen de particulier en de aannemer. Hij zorgt ervoor dat u extra kosten bespaard worden, voorkomt discussie over meerwerk en zorgt voor heldere communicatie tussen u en de aannemer. Kortom: hij behartigt de belangen van u, de particulier, gedurende het hele bouwproject of een deel ervan.

Bouwbegeleiding

Opdrachtgevers hebben vaak behoefte aan een onafhankelijke en inhoudelijk deskundige begeleiding van het bouwproces. Van architect via aannemer tot en met oplevering kan dit traject volledig worden begeleid inclusief voorstellen voor architect keuze en offertebegeleiding.

Bouwkundig advies kan alle onderdelen van de bebouwing en het bouwproces betreffen. Een paar voorbeelden:

  • er wordt advies gevraagd omdat er tussen opdrachtgever en aannemer tijdens het bouwproces verschil van mening is gerezen over kwantitatieve, kwalitatieve en/of financiële aspecten.
  • men vraagt advies in verband met inventarisatie van schade vanuit bouwkundig perspectief.
  • soms wenst de opdrachtgever onafhankelijk toezicht bij de bouw, gericht op veiligheid, voortgang en kwaliteitsbewaking.

Bouwbegeleiding én bouwkundig tekenwerk bij ons

Als specialist in bouwbegeleiding en bouwkundig tekenwerk, hebben wij verstand van onder andere bouwtekeningen, constructieberekeningen en omgevingsvergunningen. Iets waarvan u wellicht nog nooit hebt gehoord. Kortom: als bouwbegeleider nemen we u een hoop werk uit handen.
Wil je ook verzekerd zijn van goed tekenwerk? Hier vind je meer informatie.
Het kan natuurlijk zo zijn dat u zaken zelf kunt en of wilt doen, daarom zouden wij graag met u in contact komen om te bekijken wat voor pakket van begeleiding en of advies de juiste voor u zal zijn.

Projecten