• 30 jaar ervaring
 • Maatwerk
 • Eerlijk en deskundig advies
 • No-nonsense aanpak
 • Korte lijnen
 • Binnen 1 dag mogelijk

Bouwkundige keuring in Steenwijk

Een bouwtechnische keuring in Steenwijk biedt zekerheid

De kwaliteit van een woning of bedrijfspand is van groot belang, zeker als het uw eerste aankoop is. Door een bouwkundige keuring te laten uitvoeren door Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau komt u erachter of de kwaliteit van de woning die u wilt kopen in lijn is met uw verwachtingen. Bij Nuwolt zien we vaak dat mensen worden misleid door onjuiste informatie omdat ze in Steenwijk geen bouwtechnische keuring hebben laten uitvoeren. Voorkom dat u uw geld investeert in een pand dat niet meer te redden is. Wij raden u aan om een ​​bouwkundige keuring in Steenwijk door Nuwolt te laten uitvoeren. Zo heeft u meer zekerheid over uw woning, appartement, loods, chalet, bungalow, betonwerk of boerderij. Wilt u meer weten over hoe wij een bouwtechnische keuring in Steenwijk uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Bouwkundige keuring van uw fundering

Een verzakking van een woning is geen goedkope grap. Merkt u dingen op in uw woning, zoals scheve vloeren, vervormde deuren en ramen, hoogteverschillen tussen woning en trottoir en grote scheuren in de muren? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een verzakking van uw woning. Een verzakking van de woning heeft vaak te maken met fouten in de fundering of de grondwaterstand in de regio Steenwijk. Een bouwtechnische keuring in Steenwijk kan uitwijzen of u te maken heeft met een verzakking van uw woning. Door middel van een bouwtechnische keuring van uw fundering kunnen wij in kaart brengen of er problemen zijn in de fundering van uw woning of bedrijfspand. Wilt u ook een bouwkundige keuring van uw fundering door Nuwolt laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

De diverse diensten van Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau

Heeft u advies of hulp nodig op het gebied van huisvesting en bouwgerelateerde zaken? Ook dan kunt u terecht bij Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau. Naast bouwkundige keuringen in Steenwijk ondersteunen we u namelijk ook op andere gebieden. Denk bijvoorbeeld aan een kruipruimte inspectie, een visuele asbestkeuring of een bouwtechnische keuring van uw fundering. Ook voor vragen over aankoopkeuring, bouwaanvraag of bouwtechnische keuring in Steenwijk kunt u bij Nuwolt aankloppen. Daarbij mag u rekenen op:

 • 30 jaar ervaring
 • Maatwerk
 • Eerlijk en deskundig advies
 • No-nonsense aanpak
 • Korte lijnen
 • Binnen 1 dag mogelijk

Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau

Een bouwkundige keuring in Steenwijk? Neem contact op.

Natuurlijk wilt u dat het gebouw wat u wilt kopen volledig aan uw verwachtingen voldoet. Laat Nuwolt Bouwkundig Adviesbureau een bouwtechnische keuring in Steenwijk uitvoeren. Maar ook als u twijfelt heeft over de woning waar u zich momenteel in bevindt, is een bouwtechnische keuring geen slecht idee. Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0620719023 of door een e-mail te sturen naar info@nuwoltba.nl. U kunt ook het contactformulier op de site invullen.

Projecten